otrdiena, 2012. gada 3. aprīlis

Pasta ar kaltētiem tomātiem un bekonu




Mūsu mājās dažādas pastas ir cieņā. Un arī apvienot saldo/sāļo/skābo ir cieņā, tā nu arī nejauši šai pastai ir pievienojies granātābols. Garšīga ,protams, ir arī versija bez granātābola, bet tas tāds patīkams svaigumiņš krēmīgajai pastai.

VAJADZĒS:
1 paka pasta
150g kaltēti tomāti
180g bekons
3 olas dzeltenumi
150g saldais krējums
Sāls, pipari pēc garšas
Siers Parmezan

PAGATAVOŠANA:
Kaltētus tomātus un bekonu sakapā plānās šķēlītēs, uz pannas apcep.
Pastu vāra līdz gatavībai, nokāš, un pievieno apceptos tomātus un bekonu.
Pievieno saldo krējumu un sautē kādas 15min, lai garšas savienojas.
Noņem no uguns un iecilā olas dzeltenumu.
Pasniedz ar rīvētu Parmezan sieru.

Māsas novēl Jums labu apetīti!




Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru